Beauty Lounge Sofie

Massage

Ontspannen tot in de toppen van je tenen en vingers … dankzij een heerlijke lichaamsmassage bij Beauty Lounge Sofie komt dat in orde. Goed tegen stress én gezond voor lichaam en geest!

Met de luxueuze producten van Dr Renaud geïnspireerd op de eeuwenoude hotstonemassage, creëren we steentjes van mineraalpoeder. Heerlijk warm plaatsen we ze vervolgens op je lichaam. Een instant remedie voor spierpijn en spanningen!

Sinds kort werken we bovendien met het bijzondere assortiment van Sothys Hanakasumi, verrijkt met aromatische kersenbloesem en lotus ,zacht en poederachtig ,voortbouwend op de Japanse traditie. Geniet van een zachte, enzymatische peeling en originele modelagetechnieken volgens de Digi-Esthétique met deze prachtige producten, relaxatie verzekerd. exclusief in schoonheidsinstituten en spa’s.

Om je huid en je figuur te verstevigen en verfraaien, cellulitis snel te verminderen gebruiken we nu de afslankcoach van Sothys. Met Minceur Capitale 24, bieden wij u een programma voor een slank en stevig lichaam

Benieuwd naar de opties? Bekijk onze prijslijst of maak meteen een afspraak!