Beauty Lounge Sofie

Huidverbetering

Je wil steeds de beste versie van jezelf tonen en dat geldt ook voor je gezicht. Heb je een onzuivere huid, verkleuringen, acné, vlekjes of littekens? Ziet je huid er vermoeid uit en merk je tekenen van veroudering? Dan komen onze verkwikkende behandelingen voor huidverbetering als geroepen.

Na een grondige huidanalyse gaan we aan de slag. Om je huid te verbeteren, maken we gebruik van de meest innovatieve apparaten en technieken. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Diamantmicrodermabrasie met VIORA: diepe peeling met diamanten applicators, exfolieert en stimuleert de huid. De vacuüm zorgt voor een betere productie van collageen en elastine en verbetert de bloedcirculatie.Resultaat : een verjongde, zuivere frisse uitstraling.
  • Glycolpeels, Glysalac pro peel Sothys, peeling resurfaçant.
  • OxyGeneo-behandeling: hoogtechnologisch apparaat voor 3-in-1-behandeling.
  • Zuurstoftherapie: zuurstofverrijking van binnenuit.verbetering van huidstructuur, stralende teint.optimale opname van actieve werkstoffen, zichtbaar resultaat.
  • Tripollar radiofrequentie: De tripollar verhit de huid in de diepere huidlagen waardoor de collageenvezels samentrekken en onmiddellijk een aanzienlijke verbetering van rimpels en versteviging waarneembaar is.
  • Ultrasoon celstimulatie: De ultrasoon reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen,waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Stimuleert celmetabolisme, verbetert vochtbalans en kalmeert. We werken bovendien met prestigieuze verzorgingsproducten van Sothys en HydroPeptide.

Benieuwd naar de opties? Bekijk onze prijslijst of maak meteen een afspraak!