Beauty Lounge Sofie

Brows

Je wenkbrauwen zijn een opvallend kenmerk van je gezicht. Dus wil je dat ze tiptop in orde zijn. Daar zorgen wij graag voor. We kijken samen met jou welke vorm het best past bij je gezicht en modelleren ze. Dat kan door haartjes te epileren, waxen, bij te kleuren met poeder of te verven.

Microblading
Microblading is een natuurlijke vorm van semi-permanente make-up, ook wel eens hairstroke techniek genoemd. Weinig mensen worden geboren met mooie wenkbrauwen. Maxbrows biedt de perfecte oplossing in een handomdraai. Deze nieuwe techniek kleurt je wenkbrauwen in, doet ze voller lijken (powderbrows) of geeft ze een mooie vorm door met een manuele pen met steriele ultradunne naaltjes natuurlijke pigmenten te pigmenteren. Hierdoor graveer je als het ware haartjes in de huid. “strokes” Hierdoor zien je wenkbrauwen er heel natuurlijk uit en dit voor 1 tot 2 jaar. Daarna is een bijwerking aan te raden. Wij zorgen dat deze techniek bijna pijnloos is. En het resultaat is geweldig.

Feel good = be beautiful
Werkwijze:

  • Intake gesprek met verwachtingen en wensen klant.
  • Wenkbrauwen worden gemeten, gelijk gemaakt en bij getekend.
  • Eenmaal tevreden kan de echte behandeling beginnen.
  • Er wordt een verdovingscreme aangebracht.
  • Met een microbladingmesje en de gekozen kleur pigment wordt de vorm gegraveerd.

Na de behandeling ontstaat er een genezingsproces, kleine korstjes ontstaan, de kleur is de 1 tot 2 week ook nog donkerder. Daarna is het echte resultaat pas zichtbaar. De nazorg is heel belangrijk, daarom krijgt u een nazorgcrème mee naar huis. Deze zorgt voor bescherming en genezing van de kleine wondjes. Na 6 weken kunt u een gratis vervolg afspraak maken en kan dit worden bij gewerkt.

Benieuwd naar de opties? Bekijk onze prijslijst of maak meteen een afspraak!